AK Parti İlçe Başkanı Hakan Bayraklı Ankara'dan Müjdeler İle Döndü ve ziyaretinin ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Bayraklı'nın paylaşımı şu şekilde;

SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ / HAYIRLI OLSUN

“Her Şey Selçuk İçin” şiarıyla çıktığımız yolda söz verdiğimiz gibi bizler kadim kentimiz Selçuk’umuz için siyasi ayrım gözetmeksizin üzerimize düşeni dün olduğu gibi bugünde yapmaya devam ediyoruz.

Efes Alt Kapı Otopark İşletme süresi 1 yıl daha uzatıldı Gelirlerinden halkımıza hayırlı hizmetler verilmesi umuduyla Selçuk Belediyesi’ne hayırlı olsun.

Bu güzel haberi vermemizi sağlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’a, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a ve kıymetli bürokratlarına, DÖSİM yetkililerine şükranlarımızı sunarız.

Dün Ankara’da yaptığımız görüşmeler sonucunda diğer güzel haberleri de sizlerle en kısa zamanda paylaşacağım.

Selçuk’umuzu hep birlikte güzelliklere taşıyacağız.

Sözüm söz!

 

TOKİ Selçuk Projesinde 268 Adet Konut Selçuklulara Dağıtılacak

TOKİ Selçuk Projesinde sözleşme imkalanmayan 268 adet konut Selçuklulara dağıtılacak.

Konu ile ilgili AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı'nın yapmış olduğu açıklama şu şekilde...

"Sevgili Selçuklu Hemşehrilerim…

Toplu Konut İdaresi Başkanı Sn. M. Levent Sungur ile (TOKİ ) ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Selçuk ilçemizde yapılan Zafer Mahallesi 1. ve 2. etaplar konut projesinden sözleşme imzalanmayan dolayısıyla bitmiş sahibi olmayan 268 adet konutun satışının doğrudan Selçuklu hemşehrilerimize yapılması yönünde karar alınmıştır.

Selçuk’ta en az 3 yıl ikamet eden ve dar gelirli, dezavantajlı ve yasal öncelikli, 20-30 yaş arasında olan genç kardeşlerimiz gibi gruplarda bulunan hemşehrilerimizin konut sahibi olabilmeleri için gerçekleştirdiğimiz görüşmelerimiz olumlu geçmiş, aylardır sürdürdüğümüz mücadele ile teklifimiz (TOKİ) tarafından kabul edilmiştir.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum başta olmak üzere ekibine teknik çalışmaları başlatması yönünde talimat veren TOKİ Başkanımız Sn. M. Levent Sungur’a, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Hamza Dağ’a, tüm Milletvekillerimize ve İl Başkanımız Sn. Bilal Saygılı’ya Selçuklu hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Selçuk’umuzun her bir metrekaresine hükümetimizin yatırımlarıyla mühür vurmaya devam edeceğiz…

Biz Selçuklu hemşehrimizin hizmetkarıyız…

Günün her saatinde vatandaşlarımızla birlikte olmaya gayret gösteriyor; sorun, talep ve önerilerine yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Zafer Mahallesi TOKi konut projesi sadece bir inşaat projesi değil, aynı zamanda sosyal, ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliği gözeten bir vizyonu temsil etmektedir.

Bu önemli gelişmeyi Selçuklu hemşehrilerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Selçuk’umuza hayırlı ve uğurlu olsun."

Selçuk Haber